تبلیغات
بهترین سایت ایرانی - طرز تهیه مربا زرشک
بهترین سایت ایرانی

لینکدونی

آرشیو موضوعی

آرشیو

صفحات جانبی

← آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

طرز تهیه مربا زرشک

طرز تهیه مربا زرشک
باقیمانده شکر را آسیاب کنید تا نرم شود بعد با یک لیتر آب ولرم و آب حاصل از زرشک و شکر مخلوط کنید، داخل قابلمه لعابی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شربت بجوشد.

مواد لازم :
زرشک قرمز تازه: یک کیلوگرم
شکر: ۱۲۰۰ گرم
وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
جوهرلیمو: یک قاشق چای خوری
آب ولرم: حدود یک لیتر

طرز تهیه : 
 زرشک را پاک کنید و خوب بشویید. 

داخل ظرف مناسبی بریزید و ظرف را با آب کاملا سرد پر کنید طوری که روی زرشک ها را بپوشاند.

زرشک ها را ۲ تا ۳ ساعت در آب خیس کنید تا گرد و خاک روی دانه ها کاملا ته نشین شود.

 زرشک ها را آبکش کنید، به آرامی شست و شو دهید و ۲۰۰ گرم از شکر را لابه لای آنها بپاشید و به مدت 5 یا 6  ساعت و حتی بهتر است یک روز داخل یخچال قرار دهید تا هم آب بیندازد و هم مزه دار شود.

باقیمانده شکر را آسیاب کنید تا نرم شود بعد با یک لیتر آب ولرم و آب حاصل از زرشک و شکر مخلوط کنید، داخل قابلمه لعابی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شربت بجوشد. 

در آخر می توانید جوهرلیمو اضافه کنید. 

زرشک زود می سوزد پس دقت داشته باشید که شعله ملایم باشد.

 زرشک را داخل شربت بریزید، دقت کنید اصلا مربا را هم نزنید. 

هر از گاهی دسته قابلمه را بگیرید و با حرکت دادن آن، مواد را مخلوط کنید.

 اواخر طبخ وانیل را اضافه کنید.

 کف روی مربا را با یک قاشق استیل بردارید.

 به محض قوام آمدن مربا، حرارت را خاموش کنید.

 اجازه دهید مربا، با در باز در مجاورت هوا قرار گیرد تا خنک شود و بعد داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

 نکته :
یکی از شایع ترین علل شکرک زدن مربا، جوشیدن بیش از حد آن است. البته اگر به اندازه کافی حرارت ندیده و نجوشیده باشد امکان کپک زدن خواهد داشت پس به زمان جوشیدن مربا کاملا دقت کنید.


                                                                          

feet issues
سه شنبه 28 شهریور 1396 06:40 ق.ظ
Hi, I read your blog daily. Your story-telling style is awesome,
keep doing what you're doing!
foot pain
سه شنبه 14 شهریور 1396 04:04 ب.ظ
What's Happening i'm new to this, I stumbled upon this I have discovered It absolutely
helpful and it has aided me out loads. I'm hoping to contribute & assist other customers like its helped
me. Good job.
Where are the femur tibia and fibula?
دوشنبه 16 مرداد 1396 11:49 ق.ظ
I'm really inspired together with your writing talents as well as with the structure on your blog.
Is this a paid subject or did you customize it
your self? Either way keep up the nice quality writing, it's uncommon to look a nice weblog like this one these days..
charlieyorry.jimdo.com
سه شنبه 6 تیر 1396 03:43 ق.ظ
Howdy! This article couldn't be written much better! Looking at this article reminds
me of my previous roommate! He always kept preaching about this.
I am going to send this information to him. Fairly certain he's going to have a great
read. Thanks for sharing!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

درباره وبلاگ

دانلود آهنگ فیلم بازی كارتون عكس طالع بینی و هر چه كه دوست داشته باشین اینجا می بینید
مدیر وبلاگ : نگار

آخرین پست ها

جستجو

نویسندگان